21 червня 2024 08:36

Сергій КОВАЛЕЦЬ: "Проти Румунії була недооцінка суперника. Це зіграло злий жарт із нашою командою"

Колишній півзахисник київського «Динамо», збірної України та екснаставник української молодіжки Сергій Ковалець в ексклюзивному коментарі «Рейтингу Букмекерів» поділився своїми думками щодо матчу групового етапу Євро-2024 Словаччина – Україна.


- На мою думку, проти Румунії була недооцінка суперника. Перед грою фахівці та преса багатьох країн віддавали однозначну перемогу збірній України – це, напевно, зіграло злий жарт із нашою командою. А вже під час самого поєдинку було складно щось змінити.


Як тренер я скажу банальні, але водночас правильні слова: важливо проаналізувати цю поразку, зробити правильні висновки і підійти з куди більшим бажанням та прагненням до матчу зі Словаччиною.


Попереду на збірну України чекає два поєдинки, і попри поразку в першому турі, доля виходу до плей-оф, як і раніше, залишається в наших руках. Про це потрібно пам’ятати та готуватися до наступної гри.


Безумовно, у стартовому складі будуть зміни, щонайменше три-чотири. Сергій Ребров надасть шанс іншим виконавцям.

Не втручаюсь у роботу тренерського штабу, але заміни в перерві гри з Румунією просилися.


Втім, ми віримо у тренерський штаб збірної, там усі кваліфіковані спеціалісти. Попереду два фінали – Україна може бути в них переможцем.


Перед першою грою майже всі ставили на перемогу збірної України. Та після такого ляпаса і виграшу словаків у Бельгії нині складно прогнозувати.


Проте я вірю, що команда ясно розуміє, що наша країна перебуває у стані війни, і в таких умовах позитивні емоції українцям дуже потрібні – перемога «синьо-жовтих» з рахунком 1:2.