21 червня 2024 08:20

Журналіст: "Думаю, Ребров зробить досить серйозні зміни у складі"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч групового етапу Євро-2024 Словаччина – Україна.


- Збірна України жахливо зіграла проти Румунії. А те, що Словаччина обіграла Бельгію, ще погіршило наші турнірні перспективи. Тепер треба не просто вигравати, потрібно ще максимально виправити ситуації з різницею м’ячів.


Як не дивно, у мене ще залишається віра в збірну. Холодний душ з Румунією вплине на налаштування на матч. Тепер, дійсно, втрачати вже нічого. Або виграв, або готуєшся їхати додому. Більше того, думаю, Ребров зробить достатньо серйозні зміни у складі, і вони можуть теж зіграти.


Проблема – що Словаччина дуже класно виконує стандарти. А це наша слабкість. Тут треба бути максимально уважним. І цілком ймовірно, що суперник зможе нам забити. Нам не треба тут розраховувати на те, що можем забити і відбитися. Забивати треба багато.

Тому, я дуже високо оцінюю коефіцієнт на гол Артема Довбика. Тим більше, він може виконати в цьому матчі пенальті. Не хочеться брати якісь мінімальні котирування на такий неоднозначний матч. На гол Довбика маємо множник 3,00. Це непогано!