21 червня 2024 17:54
35

Словаччина – Україна 1:2. ЄВРО-2024. Бенефіс Шапаренко

Словаччина – Україна 1:2


Словаччина: 1. Дубравка – 2. Пекарик, 3. Вавро, 14. Шкриньяр, 16. Ганцко – 19. Куцка, 22. Лоботка, 8. Дуда – 26. Шранц, 9. Боженик, 17. Гараслін

Запасні: 12. Родак, 23. Равас, 6. Д'ємбер, 15. Де Марко, 25. Коша, 4. Оберт, 5. Рiго, 7. Суслов, 11. Бенеш, 13. Грошовські, 21. Беро, 10. Тупта , 20. Дюріш, 18. Стрелець, 24. Сауер


Україна:
12. Трубін – 24. Тимчик, 13. Забарний, 22. Матвієнко, 17. Зінченко – 18. Бражко, 19. Шапаренко, 14. Судаков, 7. Ярмоленко, 10. Мудрик – 11. Довбик
Запасні: 1. Бущан, 23. Лунін, 2. Конопля, 3. Сваток, 4. Таловєров, 5. Сидорчук, 6. Степаненко, 8. Малиновський, 9. Яремчук, 15. Циганков, 16. Миколенко, 20. Зубков, 21. Бондар, 25. Ванат, 26. Михайличенко


Словаччина - України ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні збірна України зіграє свій другий матч на Євро-2024. Суперником нашої національної команди буде Словаччина.


Нагадаємо, що у своїй стартовій грі турніру підопічні Сергія Реброва розгромно поступилася Румунії (0:3). Тим часом команда Франческо Кальцони здобула сенсаційну перемогу над Бельгією (1:0).


Після першого туру збірна України з нулем у графі очок посідає останнє місце в групі. Словаки, своєю чергою, йдуть на другій сходинці, поступаючись румунам за різницею голів.


«Синьо-жовті» 8 разів у своїй історії зустрічалася з командою Словаччини. Вперше це було у 2002 році у межах товариського поєдинку, який закінчився нічиєю 1:1. Востаннє – у 2018 році у Лізі націй, коли українці програли словакам на виїзді 1:4. Загалом, тричі перемагала збірна України, двічі це вдавалося супернику, а три гри завершилися нічиєю.


Перед грою до тренувань в загальній групі повернувся Віталій Миколенко, але навряд чи він ще зможе зіграти проти Словаччини. Натомість вінгер Віктор Циганков навпаки тренувався за індивідуальною програмою, але будемо сподіватися, що нічого серйозного.


Орієнтовний склад збірної України:


Трубін – Тимчик, Забарний, Матвієнко, Зінченко – Бражко, Малиновський, Судаков, Циганков, Мудрик – Довбик


Головним арбітром матчу виступить 39-річний Майкл Олівер з Англії.


Трансляцію в Україні забезпечить відеосервіс MEGOGO – MEGOGO Футбол 1. Також дивитися можна буде на регіональних каналах «Суспільного» (крім ОТТ-платформ).


«Динамоманія» о 16.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Поки йдемо за чемпіонським графіком, як Італійці на ЧС у 1982 році. Тоді Squadra Azzurra вийшла з групи з трьома очками, а потім стала чемпіоном світу. ))) Усіх із перемогою!
Трубін додав своїми діями впевненості всій Команді. Дякую!!!
Шапа (1+1), витримав тиск, його бачення поля, вибір позиції вплинули на підсумковий результат. Майстер.

Рома Яремчук магічний гол на тонесенького, супер виконавська майстерність !

Концентрація, дисципліна, самовіддача, самопожертва всієї Команди.

Дякую за Перемогу !!!
Всіг з перемогою.
Шапа сьогодні монстр. І Трубін дуже впевнено.
Замість Зубкова можно було і Ваната випустити, але у Ребров свої відносини з Зубеовим. Сидор класно в пресінг вийшов.
Сховати
Ватель, не погоджуся відносно сидорчука, він як мінімум не вразив
Красені!!!!!!!!!
Перемога . Яремчук і Шапа браво !
Дякую хлопцям за боротьбу, ви сьогодні перевершили сподівання багатьох уболівальників, чекаємо на епічну перемогу над Бельгією, всупереч, дякую за Перемогу !!!
Всіх вітаю! І дякую хлопцям за віддачу. Але проблеми нікуди не ділись: величезні розриви між лініями, відсутній контр-пресинг і паніка в захисті. Як ми Бельгійців витримаємо... Не знаю, Хіба що досвідчені Степаненко, Сидурчук і Ко. Бо б'ємо куди попало вкінці...
Типові фани. Програють? Мільйон коментів. Виграють? Пустота! Шапа красава!
Сховати
Cossack 1927, Так это типичная совковая "болячка" из разряда - "Проиграли - клоуны, выиграли - та то соперник слабый..." :)
По вашему, перше що треба після перемоги, одразу в ту ж секунду бігти на сайт? Ці ємоціі треба пережити. Потім люди прийдуть і подякують команді.
Яремчук > Довбык
Сховати
Google, всегда было
Сховати
SL1DE, Не всегда) Именно щас, на данный момент)