20 червня 2024 22:16

Два футболісти залишили "Верес": обидва припинили співпрацю за згодою сторін

Тридцятидворічний центральний півзахисник Євген Банада залишає рівненський Верес. Народний клуб та футболіст вирішили достроково припинити співпрацю за згодою сторін.


До складу рівнян Євген Банада приєднався взимку цього року. За Верес у другій частині минулого сезону півзахисник зіграв 11 матчів: дев’ять у чемпіонаті УПЛ та дві перехідні гри.

«Народний клуб дякує Євгену Банаді за гру та бажає нових спортивних перемог у майбутньому», – пише пресслужба рівненського клубу.

Також двадцятивосьмирічний півзахисник Андрій Кухарук залишає рівненський Верес і отримає статус вільного агента. Після завершення контракту між народним клубом та футболістом сторони вирішили не продовжувати співпрацю.

Андрій Кухарук приєднався до складу «червоно-чорних» минулого літа. У минулому сезоні півзахисник зіграв за Верес у чемпіонаті УПЛ та Кубку України 23 матчі (20 у чемпіонаті УПЛ, один перехідний поєдинок та дві гри у Кубку). Виконав один асист.

«Народний клуб Верес дякує Андрію Кухаруку за співпрацю і бажає нових перемог у подальшій кар'єрі!», – додає пресслужба рівнян.

Верес посів 13-ту позицію в УПЛ за підсумками сезону 2023/2024.