20 червня 2024 20:17

Сергій РЕБРОВ: "Думаю, всі розуміють, що повинні виходити проти Словаччини з набагато більшим настроєм, бажанням, духом команди"

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився очікуванням від матчу проти Словаччини на Євро-2024, його слова передає кореспондентка Tribuna.com Ірина Козюпа.


- Дуже багато хвалили перед Євро, дуже багато критикували після поразки. Як зараз цей інфошум впливає на збірну? Чи потрібно якось відмежовувати футболістів? Бражко казав, що взагалі нічого не читає. Наскільки це впливає? Який інфошум має бути навколо, щоб допомогти команді психологічно, щоб бути готовими до матчу?

- Важко сказати, як воно впливає. Але навіть коли працював з Лобановським, він казав: «Ви взагалі нічого не читайте, слухайте тренера». Якщо вірите в тренера, команду – дуже важливі ваші висновки, а не журналістів. Бо вони не бачать тренувального процесу, які були цілі у грі.

Вважаю, ми зробили роботу після гри. Усі гравці розуміють помилки. Думаю, всі розуміють, що ми повинні виходити завтра з набагато більшим настроєм, бажанням, духом команди – це справді важливо. Бо розуміємо, в який час граємо та кого представляємо. Тому завтра впевнений, як воно вплине на гравців. Сподіваюся, ця гра була холодним душем для нас, – сказав Ребров.