20 червня 2024 09:46

Стало відоме ім'я гравця, якого Флік хоче бачити в атаці "Барселони"

Головний тренер "Барселони" Ханс-Дітер Флік визначився з посиленням атакуючої лінії команди в літнє трансферне вікно. Про це повідомляє журналіст Sport.es Іван Сан Антоніо.


За інформацією джерела, німецький фахівець не проти трансферу вінгера «Атлетика» та збірної Іспанії Ніко Вільямса, проте ця угода вважається дуже складною для каталонської команди. Другим і зараз пріоритетним варіантом Флік вважає іншого гравця іспанської національної команди, універсального атакуючого півзахисника «РБ Лейпциг» Даніеля Ольмо, який є вихованцем каталонської команди. Повідомляється, що німецький фахівець знає, як використовувати Ольмо, щоб той привніс у гру команди потрібну динаміку.

Нагадаємо, минулого сезону Ольмо взяв участь у 26 матчах у всіх турнірах, у яких відзначився вісьмома голами та п'ятьма результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €50 млн.


На рахунку Ніко Вільямса минулого сезону 39 матчів, у яких він забив вісім м'ячів і віддав 19 гольових передач. Орієнтовна вартість гравця на інтернет-порталі Transfermarkt складає €60 млн. Контракт Ніко з баскським клубом розрахований до літа 2027 року.