19 червня 2024 23:36
3

"Партизан" прийме "Динамо" без присутності вболівальників

Спортивний директор сербського Партизана повідомив про те, що белградська команда прийме київське Динамо в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів без присутності глядачів.


Партизан став суперником Динамо за результатами жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, що відбулася в середу, 19 червня. Спортивний директор белградського клубу Івіца Краль розповів про підготовку своєї команди та повідомив про важливе рішення УЄФА.< /div>


«Завтра ми розпочнемо другу частину підготовки, де до 10 липня гратимемо з суперниками рівня Ліги чемпіонів і, таким чином, матимемо реалістичну картину перед початком кваліфікації.


Ми знаємо, що буде нелегко, але Партизан – великий клуб, і він завжди проводив такі матчі. Не варто нагадувати, що Динамо – це клуб із традиціями та виняткова команда. Жаль, що проведемо домашню гру без глядачів, оскільки діє торішній штраф УЄФА, адже присутність уболівальників надає особливого шарму кожному змаганню», – наводить слова Краля офіційний сайт Партизана.
Так , добре, що граємо без глядачів ..Не буде провокацій від " братушєк" та виділених аквафрешових тряпок з двуголовими " пєтухамі"
Для Динамо грати без глядачів звично, для Партизана - ні. А головне - менше буде провокацій з боку сербських уболівальників.
Чудова новина