19 червня 2024 22:15
4

Не Мудрик, а інший футболіст? З’явилася нова версія щодо автора подарунку російській блогерц

Дівчину Михайла Мудрика Віолетту Грачову з днем народження міг привітати розкішними трояндами не українець, а колишній бойфренд росіянки-блогерки Матіас Норманн.


Здається, у Михайла Мудрика є привід для ревнощів. Відучора вітчизняні спортивні ЗМІ почали активно обговорювати світлини російської моделі Віолетти Грачової. Причиною стала записка, на якій було написано «Happy birthday my love» та ініціали ММ.


Всі подумали, що це сигнатура Михайла Мудрика. Через це навіть ледь не розгорівся скандал у таборі збірної України та суспільстві нашої країни загалом, але з’явилась й інша версія. Тобто, що трояндами Грачову засипав зовсім не Мудрик.



Численні користувачі стверджують, що це на записці букви не ММ , а МN. Такі ініціали можуть належати колишньому хлопцю Віолетти Матіасу Норманну, ексгравцю московського Динамо, який втік з росії.

в стране война а долбням нечего больше делать как в чужую постель лезть
Сховати
вон у Ермака папа кгбист в москве живёт и служит а сам Алла Борисовна Украиной руководит и никакие блохеры не возмутились -молчат себе в тряпочку
динамо машына, скачай адблок , новини з боку в браузері то клікбейт , якщо ти не зрозумів
Сховати
SL1DE, Ахметов доволен ростом тарифов для населения и благодарит власть за награду, интересно сколько отката ушло функционерам на Банковую? Схема Роттердам + детская игра по сравнению с тем, что устроили для населения сейчас, ее нужно назвать Ермак 200%.