19 червня 2024 20:13

Олексій ГУЦУЛЯК: "Казали, що і в "Динамо" був інтерес до мене, і в "Полісся" – я спокійно це сприймав"

Новачок "Полісся" Олексій Гуцуляк в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від переходу, та від тренувальної бази житомирської команди.


- Вразили масштаби, поля! Для футболіста найголовніше те, на чому він тренується. Якщо поле жахливе – ти не покажеш всього, чого можеш. Тут поля – це килим, поля – топ, будується ще два нових. Я вважаю, що на даний момент в Україні ця база не одна з найкращих, а найкраща. Я думаю, вона буде найкращою в Україні для підготовки.


- Як ти вперше дізнався, що тобою цікавиться "Полісся"? Якими були відчуття?

- Я спокійно до всього ставлюсь. Там казали, що і в "Динамо" був інтерес до мене і в "Полісся" – я спокійно це сприймав. Тому що інтерес може бути: хтось комусь сказав і вже пустили, що це інтерес. А коли вже на серйозному рівні все підходить, коли цікавиться сам президент клубу – це вже зовсім інший рівень. Коли я дізнався - то так, мені було дуже приємно. Після першої розмови з президентом я дуже сильно загорівся і зрозумів, що хочу тут бути і допомагати команді.


- Які враження залишилися після розмови з президентом?

- Мені сподобалося, що тут, за словами президента, великий проєкт. Він не просто хоче, щоб щось було вже. Зрозуміло, що він хоче, щоб команда здобувала хороші результати, була у топі. Але він готовий для цього багато робити і тому є велика повага, що людина вкладає себе повністю у цей проєкт. Я зрозумів, що тут все буде на високому рівні. А будь-який футболіст хоче опинитися у такому клубі.


- Ти був бажаною трансферною ціллю для багатьох футбольних клубів. Відкриваєш футбольні сайти і читаєш: Гуцуляк іде туди, Гуцуляк іде туди. "Динамо" у тому переліку було зокрема. Про що це свідчить, як тобі здається?

- Я вважаю, що я провів гарно минулий сезон і тому клуби розуміли, що їм треба десь посилити мою позицію, ще я поїхав у збірну і я розумів, що я один із найкращих на своїй позиції, тому все складається.


Фото: ФК "Полiсся"