19 червня 2024 19:40

Екс-форвард МЮ Коул: "Божевілля, що тен Хагу розповіли про переговори з Тухелем. Це як сказати дружині, що ви переписувалися з іншою дівчиною. Схоже на подружню зраду"

Енді Коул з іронією сприйняв переговори "МЮ" з Томасом Тухелем.


Раніше манчестерський клуб оголосив про продовження співпраці з Еріком тен Хагом. Нідерландець пізніше розповів, що «МЮ» вів переговори з Тухелем, але у підсумку вибрав його, оскільки манкуніанці «дійшли висновку, що у них уже працює найкращий тренер».


«Те, що Ерік тен Хаг стверджує, що йому розповіли у клубі про переговори з Томасом Тухелем, божевілля. Це просто дивно і ще дивніше, враховуючи, наскільки публічною стала ця інформація.

Визнаватись у тому, що ви розмовляли з іншим тренером, це як сказати дружині, що ви переписувалися з іншою дівчиною. Це все одно, що зробити подружню зраду», – заявив колишній нападник «МЮ» в інтерв'ю Betfred.

Також Коул заявив, що на тен Хага знову чиниться тиск, якщо його команда погано розпочне сезон.

«Можливо, для цього буде потрібно щось більше, ніж кілька поганих результатів, але пильна увага буде на ньому з першого дня передсезоння. Якщо вони почнуть сезон так само, як розпочали минулий, то, звичайно, тиск швидко зросте. Буде дуже цікаво подивитись, як усе складеться», – додав Коул.