19 червня 2024 19:30

Мудрик не заслужив: Вацко сказав, хто дійсно мав забрати нагороду найкращого гравця України у матчі з Румунією

Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко у саркастичній манері обрав «Лева матчу» національної збірної України після поєдинку проти Румунії (0:3) у рамках першого туру Євро-2024.


Коментатор та журналіст Віктор Вацко відреагував на вибір вболівальниками «Левом матчу» збірної України за підсумками поєдинку із Румунією (0:3) вінгера Михайла Мудрика.


На цю тему він пригадав історію з власного футбольного шляху у дитинстві.


«Я у юності серйозно займався футболом у львівській СДЮШОР №4 і після кожної гри наш тренер заповнював спеціальний бланк, і там була графа з оцінками. І він завжди, як би хто не зіграв, ставив двійки та трійки, і ті хто не грав, отримували п'ятірки, тому що до них ніяких претензій по грі не було».

На думку Вацка, відповідно до цієї історії, краще було б нагородити когось із тих, то взагалі не брав участі у даній провальній зустрічі.


«Я дуже люблю гравців збірної України, з більшістю знайомий, спілкуюся, але без образ, тут такий випадок, що найкращими були ті, хто не виходив на поле. Я б нікому статуетку не віддав. Ніхто у грі з Румунією не показав футбол «Лева матчу», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко LIVE».