19 червня 2024 18:37

"Реал" хоче, щоб Мбаппе прооперували якомога раніше, але не може втручатися в хід лікування - контракт ще не набрав чинності. Клуб може перенести презентацію форварда

Травма Кіліана Мбаппе викликала занепокоєння у «Реалі».


Нападник збірної Франції зламав носа у зіткненні з Кевіном Данзо під час матчу проти Австрії на Євро-2024 (1:0).

За інформацією L’Equipe, представники медичного штабу мадридського клубу зв'язалися з лікарями французької команди та поцікавились характером травми гравця. Однак вони не можуть втручатися в хід лікування та давати свої рекомендації – у Мбаппе ще діє контракт із «ПСЖ», угода з «Реалом» набуде чинності лише 1 липня.


Тренерський та медичний штаби «Мадрида» хотіли б, щоб Кіліан якомога раніше переніс операцію, щоб скоротити період його відновлення та уникнути ризику погіршення травми під час чемпіонату Європи. Вони також побоюються, що рецидив може статися, якщо форвард повернеться на поле зарано – наприклад, у матчі проти Нідерландів чи Польщі.


Зазначається, що клуб може бути змушений перенести презентацію футболіста на "Сантьяго Бернабеу". Захід заплановано на 16 липня, але може бути відкладено через ознаки пошкодження на обличчі Мбаппе.

Крім того, керівники «Реала» відчувають занепокоєння щодо участі Мбаппе на передсезонні – француз може пропустити значну її частину. Форварду знадобиться час на відпочинок та відновлення.