19 червня 2024 14:37

Мессі про вік: "Наразі більше отримую задоволення від життя. Раніше постійно думав про майбутнє – матч за матчем, тренування, відновлення. Після всього, чого Аргентина досягла, з'явився душевний спокій"

Ліонель Мессі розповів, як змінився його погляд на речі з віком.


«Якщо говорити про спорт, про те, як переживати моменти, отримувати від них задоволення, зараз я справді більше насолоджуюся цим, я став надавати речам значно більше значення. Кожен день. Збори... іноді вони довгі, вічні, складні, багато часу в одній кімнаті, але коли ти в добрій команді, коли в тебе добрі стосунки з людьми, це минає краще.

Ми багато сміємося, веселимось, і всі ці речі я раніше не цінував, тому що в мене... я був у дуже хороших командах, де теж почував себе дуже добре, я чудово проводив час... Але, звичайно, день за днем ти постійно думаєш про те, що буде далі, матч за матчем, тренування, відновлення, повернення до змагань.

Сьогодні я сприймаю це по-іншому, і, звичайно, досягнення всього того, чого ми (збірна Аргентини – Спортс) досягли за цей короткий час, дає душевний спокій. Це дає відчуття, що вже все гаразд», – сказав форвард збірної Аргентини.