19 червня 2024 13:37
4

Журналіст: "Роналду зараз 39, і він досі бігає. Але ж Блохін і Шевченко також режимили. Не так жорстко, виходить?"

Журналіст Руслан Свірін на своїй сторінці у Facebook висловився про нападника збірної Португалії Кріштіану Роналду.


"Блохін закінчив у 38, Шевченко повісив бутси на цвях у 36. Кріштіану Роналду зараз 39 і він досі бігає. І не просто бігає, а виводить з капітанською пов’язкою свою команду на матч фінальної стадії Євро. Але ж і Блохін, і Шевченко також режимили. Не так жорстко, виходить?


Думаю, у Роналду даються взнаки гени. Острів’янин, ідеальний морський клімат з дитинства, харчування. Ну і мотивацію знаходить Кріш попри усі свої досягнення. Відповідальна людина, яка вміє "відділити мухи від котлет". Отже, напередодні він зіграв на шостому для себе чемпіонаті Європи. Це історичний рекорд. Раніше він грав на континентальних першостях 2004, 2008, 2012, 2016 та 2020. Роналду не забив, але був справжнім капітаном, тиснув авторитетом на арбітра, радів голу молодого колеги Консейсана, як своєму. Між іншим, якщо Кріш заб’є в Німеччині, то оновить свій гольовий рекорд. Португалець із 14 забитими м'ячами є найкращим бомбардиром в історії Євро.


Ну так що, дадуть йому забити, як вважаєте? Думаю, якщо в наступних матчах Потугалія заробить пенальті, його пробиватиме Роналду. Хоча, чому це я так принижую його вартості. Він і з гри здатний заколотити. Хто там у них у групі сусіди – Туреччина і Грузія? Будемо чекати. Я думаю, що після цієї перемоги португези і з групи вийдуть без проблем", - написав Свірін.
Блохін ? Він би ще умови для футболістів тепер і в 19 столітті порівняв .
Крім того очевидно ,що Роналду унікальний атлет .
А вообще Свірін пердить у воду.
СВИРИН ЭТО ПИД0РАС С ИНТЕРА КОТОРЫЙ СИСТЕМАТИЧЕСКИ ОБСЫРАЕТ ВСЕ УКРАИНСКОЕ -причем всю свою никчемную карьеру
Сховати
такое же чудо которое поносило Украину президентом стало
динамо машына, ты себя узнал ? Тільки тебе на Інтер не кличуть )