19 червня 2024 12:03

Легіонер "Шахтаря" повертається до України: бразильський клуб підтвердив факт завершення оренди півзахисника

Спортивний директор бразильського Атлетико Мінейро Віктор Багі повідомив, що півзахисник Педрінью, який все ще належить Шахтарю, влітку повернеться до України.


Віктор Багі зізнався, що в Атлетіко Мінейро все у захваті від гри Педрінью, яку бразилець демонстрував під час оренди у бразильському клубі.

«Педрінью нам дуже подобається, його гра дуже подобається і головному тренеру Габріелю Міліто, ми знаємо, який потенціал у цього гравця. У Педрінью закінчується орендний контракт, яким Атлетико вже заплатив за дві оренди, зробив велику інвестицію, щоб ми могли розраховувати на нього тут».

Спортивний директор розповів, що футболіст планує влітку повернутись до складу Шахтаря.

«Однак він продовжив контракт із Шахтарем, має намір повернутися, але він щасливий тут, у нас. Можливо, єдиною можливістю для нього залишитись тут буде продовження оренди, але без викупу контракту. Звичайно, це малоймовірно, але ми можемо спробувати», – розповів Багі в інтерв'ю A Radio de Minas.

Цього сезону Педрінью провів за Атлетіко Мінейро 12 матчів у всіх офіційних турнірах, забив два голи і віддав одну результативну передачу.


Фото - ФК Шахтар