19 червня 2024 09:38

Консейсау про гол Чехії на 92-й: "Хотів допомогти Португалії забити, все вийшло. Тут мій батько, мати, брати, дівчина – ця перемога для них"

Франсішку Консейсау висловився після перемоги Португалії над Чехією.


Португальці обіграли чеську збірну (2:1) у 1-му турі Євро-2024.

21-річний півзахисник Португалії Франсішку Консейсау вийшов на поле на 90-й хвилині матчу, а на 92-й забив переможний гол.

- Як ви почували себе, коли вийшли на поле і забили?

- Я бачив, що гра була важкою, хотів допомогти команді забити гол, який нам був необхідний для гарного початку чемпіонату Європи, і саме це я зробив, допоміг команді. Це була моя мета, і, на щастя, все вийшло.

- Ви нервували?

- Усередині я дуже переживаю, але намагаюся цього не показувати. Я знаю, що в такі моменти треба залишатися спокійним і зібраним, і саме це я намагався зробити, сконцентруватись. Я знав, що момент може настати.

- Ви швидко прийняли рішення, коли завдавали удару по воротах.

– Так, звичайно, моя мета – максимально допомагати команді. На щастя, мені це вдалося, я завжди готовий допомогти і продовжуватиму це робити.

Це неймовірне щастя – представляти нашу країну та грати для всіх. Я хотів допомогти команді як міг, і, на щастя, мені це вдалося. Тут мій батько, мати, брати, моя дівчина, багато людей. Ця перемога для них, – сказав півзахисник збірної Португалії.