18 червня 2024 17:00

Морієнтес про Мбаппе в "Реалі": "Їм було призначено зійтися, люди будуть без розуму від Кіліана. Він трохи покращить команду"

Фернандо Морієнтес висловився про перехід Кіліана Мбаппе до «Реалу».


– Це довгоочікуваний трансфер. Я думаю, їм було призначено зійтись. Я думаю, він хотів грати в Реалі, і Реал теж хотів, щоб Мбаппе грав у цій команді.


Я думаю, що він приходить у важливий момент, бо це буде серйозним випробуванням. Він буде частиною команди, яка щойно виграла Лігу чемпіонів, яка щойно виграла Ла Лігу. Але я думаю, що він трохи покращить команду, хоча це і буде складно – вона і так є переможцем Ліги чемпіонів і Ла Ліги. Але він видатний гравець, який робить різницю, і я думаю, що люди будуть без розуму від нього.


- Яку пораду ви дали б Мбаппе?


- Ну, перш за все, насолоджуватися моментом, коли він одягатиме футболку. Не всім гравцям випадає величезний успіх носити футболку мадридського «Реала». Я не знаю, як довго він там гратиме, але, безперечно, він там надовго.

І найважливіше на початку - це добре адаптуватися в роздягальні, акліматизуватися в Мадриді. Я не думаю, що у нього виникнуть якісь проблеми.

Ми говоримо про красиве місто, приємний клімат, роздягальню, повну великих зірок, дуже вимогливих уболівальників, яким подобаються саме такі гравці. Так що я думаю, що як тільки він зробить пару речей, прихильність фанатів буде в нього в кишені, і він отримає все те кохання, яке раніше отримували багато «дев'яток».


З часом ти починаєш розуміти, що означає одягати футболку «Реала» та вигравати титули разом із клубом. Коли ти там, ти робиш це як роботу, ти маєш прийняти цей виклик, коли переходиш до клубу, але потім починаєш цінувати це, – сказав колишній нападник мадридського клубу.