18 червня 2024 16:58

Мілевський – про 0:4 від Іспанії на ЧС-2006: "Наші дідусі після матчу зібралися за вечерею за келихом вина та серйозно між собою поговорили по-чоловічому"

Колишній гравець збірної України Артем Мілевський розповів як ветерани команди відреагували на поразку від збірної Іспанії (0:4) на груповому етапі ЧС-2006.


«Ситуація трохи схожа, але різниця в тому, що ми залишалися ігри з менш статусними суперниками. Щодо матчу з іспанцями, то я тоді був наймолодшим у команді і з мене «хабарі гладкі». Більше критики дісталося на адресу наших ветеранів: Шеви, СаШо, Ворони.

Наші дідусі після матчу з Іспанією зібралися за вечерею за келихом вина та серйозно поговорили між собою по-чоловічому. Андрій Миколайович Шевченко тоді сказав: «Так, Іспанія сильніша за нас. Але цей матч уже треба забути! Ми маємо вийти з групи.

Після цієї розмови ми рознесли Саудівську Аравію, обіграли Туніс та вийшли з групи. І вболівальники одразу змінили гнів на милість. Тому сподіваюся, що нинішня збірна України повторить наш шлях», - сказав Мілевський.