18 червня 2024 16:45

Інс про Салаха: "Коли пішли розмови про Саудівську Аравію, я подумав, що його форма погіршилася, він уже не був колишнім. Не здивуюся, якщо Мохамед таки піде"

Пол Інс висловився про форму Мохамеда Салаха.


«Коли наприкінці минулого сезону з'явилися розмови про те, що Мохамед Салах може перейти до Саудівської Аравії, і скільки вони готові йому заплатити, я подумав, що його форма погіршилася. Він не був колишнім Салахом. Салах був абсолютно неймовірним у «Ліверпулі». Просто неймовірний, рік у рік забиваючи так багато голів.


Але в останні три-чотири місяці він виглядав трохи втомленим, трохи змученим. Він був самим собою, як і його техніка. Це складне питання, тому що воно настільки важливе для «Ліверпуля» і було таким протягом багатьох років. Але коли Кевін де Брюйне говорить про можливий перехід до Саудівської Аравії, інші гравці думають так само.

Я не здивуюся, якщо Салах таки перейде до Саудівської Аравії, але сподіваюся, що він залишиться, тому що він такий особливий гравець і тому що тренер хоче його бачити в команді», – сказав колишній півзахисник «Ліверпуля» Пол Інс.