18 червня 2024 16:24
2

Георге ХАДЖI "У Румунії дуже талановите покоління – є потенціал вийти у фінал Євро"

Колишній гравець збірної Румунії Георге Хаджі поділився враженнями від перемоги над Україною у першому турі Євро-2024 – 3:0.


«Гарні голи – так грають на великих турнірах. На чемпіонатах Європи та світу всі команди небезпечні, тому потрібно викладатись більше, викладатись на максимум. Вони дуже добре виконали обидві фази. У нас немає причин перебільшувати – ми говоримо правду, яка сталася.

Але подивіться, ви можете зіграти таку гру, як збірна вчора ввечері. У футболі все можливо, якщо ти добре граєш в обох фазах, якщо ти добре показуєш себе на полі, якщо ти маєш талановитих гравців. Це дуже талановите покоління, це я знаю.

Я працюю у румунському футболі 14 років, знаю більшість із них. Ми маємо дуже талановите покоління, яке може кваліфікуватися. Це покоління має потенціал вийти у фінал.

Я вважаю, що це покоління має великий потенціал – дорога та сама. Середньострокова та довгострокова мета – перевершити самих себе. Я не думаю, що є якась інша мета, яка вами керує, мотивує», – сказав Хаджі.

да уж ...это лишний пример того что долбойобоф хватает везде
Цигани спіймали зірочку обігравши Україну. Максимум 1/8