18 червня 2024 16:15

Мессі про стосунки з Антонелою: "У 13 років я поїхав до Іспанії, спілкуватися стало складніше - міжнародні дзвінки були дорогими. У 16-17 ми знову зустрілися, почуття не зникло, з месенджерами стало простіше"

Ліонель Мессі розповів про початок стосунків із дружиною.

Зі своєю дружиною Антонелою Роккуццо екс-форвард «Барси» одружений вже майже сім років. У молодіжній команді «Ньюеллс» Ліонель потоваришував із Лукасом, двоюрідним братом Антонелли.


«Я ходив до нього додому і там познайомився з нею, ми були зовсім малі. Вона мені завжди подобалася. На той час наші відносини називалися «аміговіос» (Amigovios – популярний аргентинський дитячий серіал). Потім у 13 років я поїхав до Іспанії, і ми трохи втратили контакт.


Спілкування було набагато складнішим, ніж зараз. Воно йшло через листи, електронну пошту або іноді телефонні дзвінки стаціонарним телефоном, міжнародні дзвінки були дорогими. Отже, ми перестали спілкуватися, сильно віддалилися. З Лукасом теж, не тільки з нею...


Поки нам не виповнилося 16 чи 17 років, і ми знову не зустрілися, спілкування стало набагато простішим через месенджери, ми переписувалися там. Ми знову почали зближуватись, те почуття, яке у нас було з дитинства, не зникло, нічого не змінилося. У 19-20 років ми почали зустрічатись», – розповів форвард «Інтер» Майамі.

Також Мессі відповів на запитання, чи він ревнив по відношенню до своєї партнерки.


"Зараз немає. Раніше, коли був молодшим, так, був. Я мав такий період, але вже давно немає. Я був досить ревнивим, коли був хлопцем, коли ми тільки-но починали зустрічатися. Потім уже ні», – додав Мессі.