14 червня 2024 16:00

Луческу відповів екс-легіонеру "Шахтаря", який зізнався, що мало не "вбив" Мірчу

Колишній головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу прокоментував заяву свого експідопічного Развана Раца, який розповів про конфлікт з фахівцем після матчу Ліги чемпіонів


Нещодавно ексзахисник донецького Шахтаря Разван Рац розповів про конфлікт, який стався на флеш-інтерв'ю після поразки в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2010/11 проти Барселони (1:5). Румун зізнався, що був близький, аби застосувати фізичні дії щодо головного тренера Мірчі Луческу.


78-річний фахівець відреагував на слова свого експідопічного, заявивши, що він забуває про всі конфлікти з гравцями та з повагою ставиться до Раца.


«Було природно злитися в той момент, тому що він зробив кілька помилок. Цей епізод швидко пройшов, тому що це залишається між гравцем і тренером. Судячи з того, що він сказав, я думаю, він хотів виділитися. Я забуваю будь-які конфлікти між мною та гравцями, які у мене були.


Я дуже поважаю Раца і пам'ятаю лише надзвичайний пас, який він віддав на Адріано у грі проти бременського Вердера [фінал Кубка УЄФА 2008/09, 2:1]. Це найважливіше для мене», – наводить слова Луческу iAM SPORT.