13 червня 2024 19:42

"Реал" чекає на рішення Девіса про майбутнє. У клубу "прекрасні" стосунки із захисником "Баварії"

«Реал» чекає на рішення Альфонсо Девіса про його майбутнє.


За інформацією ESPN, трансфер захисника "Баварії" є наступною метою "Мадрида" після підписання Кіліана Мбаппе.

Зазначається, що між мадридцями та гравцем «прекрасні» стосунки, і клуб чекає, доки він і «Баварія» визначаться щодо наступних кроків.

Зараз футболіст оцінює останню пропозицію мюнхенців щодо продовження контракту, але умови далекі від тих, які могли б переконати його залишитися. За даними Cadena SER, канадець вже відмовився продовжувати угоду.

У свою чергу «Реал» не хоче переплачувати за трансфер гравця, який наступного року стане вільним агентом. Клуб, як і раніше, не планує виходити за рамки 35-40 млн євро.

«Мадрид» з оптимізмом дивиться на свої шанси підписати Девіса, але зробить це лише в тому випадку, якщо «Баварія» погодиться на переговори про ціну, яка буде відповідати їхньому бюджету цього літа.

При цьому вершкові прагнуть не зіпсувати відносини з німецьким клубом. План підписання Девіса полягає в тому, щоб дотримуватися формули, яку вони використали при переході Тоні Крооса в 2014 році, коли їм вдалося домовитися з «Баварією» про доступну ціну за гравця, якому також залишався один рік за контрактом.