13 червня 2024 10:36

Мессі прокоментував невдалий період кар'єри у ПСЖ

Нападник збірної Аргентини та "Інтер Майамі" Ліонель Мессі висловився про свою кар'єру у складі французького "Парі Сен-Жермен".


«Я нічого не маю проти «ПСЖ» та їхніх фанатів, але, на жаль, все вийшло не так, як я сподівався. Особисто мені довелося нелегко, іноді справлявся зі змінним успіхом. Іноді нашій сім'ї було дуже тяжко. Але, з іншого боку, Париж — це найкраще, що сталося зі мною, адже в ті роки я став чемпіоном світу.


Які труднощі, окрім футболу? У Парижі сусіди дзвонили у двері і просили нас не шуміти; сусіди були твердими. Було лише годин 9 чи 10 вечора», — наводить слова Мессі ESPN AR.


Загалом у складі «ПСЖ» Мессі взяв участь у 75 матчах за два сезони, у яких забив 32 голи та зробив 35 результативних передач.


Нагадаємо, Мессі виступає за "Інтер Майамі" з 2023 року. Контрактну угоду аргентинського форварда з клубом розраховано до 2025 року. Раніше аргентинський форвард також окрім ігор за «ПСЖ» виступав за каталонську «Барселону», у складі якої чотири рази вигравав Лігу чемпіонів.