13 червня 2024 09:28

Мората: "Якщо я бачу, що "Атлетико" хоче підписати вісьмох форвардів, думаю, що я не є пріоритетом для клубу"

Форвард "Атлетико" Альваро Мората прокоментував інтерес мадридського клубу до інших форвардів і поділився думками про можливі варіанти продовження кар'єри.


«Якщо «Атлетіко» розглядає так багато форвардів, то це тому, що я не є пріоритетом для клубу.


Я припускаю, що те, що з'являється в пресі, це те, про що вони говорить (клуб – прим.). Це я вам чітко говорю. Я з ними не розмовляв. Якщо я бачу, що «Атлетіко» хоче підписати вісьмох форвардів, гадаю, що я не є пріоритетом для клубу.


Я не можу залишатися в Атлетіко, щоби не грати і не бути пріоритетом. Цей рік міг скластися зовсім інакше, і я провів не той сезон, на який багато хто очікував.


Мені байдуже (під час Євро – прим.), що моє майбутнє не вирішене. Це перший випадок, коли мені взагалі байдуже. Я не можу нічого вирішити звідси. Я розмовляв зі своїм агентом та своєю сім'єю про варіанти, але з досвідом ви знаєте, що все, що може вас відволікати, – це не позитивні речі.

Я хочу виграти титул із «Атлетіко». Але для мого життя, для того, з чим мені доводиться жити, коли я виходжу на вулицю, найкраща ситуація для мене – виїхати та грати за межами Іспанії. Я не хочу бути плаксою.


Коли чемпіонат Європи закінчиться, настане час поговорити про те, що зі мною сталося, і відкритися, бо не матиме проблем. Нині цей час не настав. Це може бути мій останній великий турнір зі збірною», – сказав Мората El Larguero.

Раніше журналіст Патрік Бергер повідомив, що «Атлетіко» хоче підписати форварда «Жирони» Артема Довбика, а між клубом та українцем вже є принципова домовленість про трансфер.