11 червня 2024 19:52

Роналду про лідерські якості: "Я люблю подавати приклад – хочу бути тим, на кого можна рівнятися, бачити зразок для наслідування. Я не з тих, хто багато говорить"

Кріштіану Роналду розповів, у чому виявляються його лідерські якості.


«Кожний гравець має свій стиль. Я вважаю, що лідерські якості ґрунтуються на тому, хто ми є, що відчуваємо та чого навчилися за час професійної кар'єри. Я намагаюся бути лідером найпродуктивніше. Я хочу бути тим гравцем, який допомагає іншим, на якого можна рівнятися, бачити зразок для наслідування, щоб бути справжнім професіоналом.


Я завжди говорю, що мені подобається подавати приклад. Я не з тих, хто багато говорить, натомість мені подобається показувати іншим, хто я є. І коли справа доходить до конфлікту, коли щось іде не так, треба знати, коли треба заспокоїти, а коли треба підтримати. Але коли справи йдуть добре, треба працювати з усіма заразом.

Лідерські якості дуже індивідуальні, але у нашій команді багато лідерів, кожен виявляє ці якості по-своєму. Тому я вважаю, що у нас чудова збірна», – сказав форвард збірної Португалії.