11 червня 2024 12:17

В Іспанії впевнені в Луніні напередодні Євро-2024. Пояснили, чому так

В Іспанії дано оцінку готовності голкіпера мадридського «Реала» Андрія Луніна до того, щоб стати основним у збірній України на Євро-2024 і допомогти своїй національній команді досягти успіху.


На доказ такого твердження наводяться показники українця в сезоні-2023/2024 на клубному рівні. Зокрема, наголос робиться на той факт, що Лунін допоміг «Реалу» дійти до фіналу Ліги чемпіонів, у якому було здобуто перемогу 2:0 над дортмундською «Боруссією».

На жаль, Андрій у фінальному поєдинку через застуду не зіграв, але зараз уже здоровий і готовий довести головному тренеру збірної України Сергію Реброву своє право на місце в старті.


«Усе вказує на те, що це буде гравець «Реала» [Андрій Лунін]. Навіть Трубін, який грає в стартовому складі «Бенфіки», здається, «здає рушник», – ідеться в матеріалі провідного іспанського видання Marca. – Прогрес Луніна чудовий. Крім того, він чудовий хлопець, який пережив великий тиск. Участь Луніна в плей-оф [Євро-2024] була хорошим вибором, тому що він допоміг команді кваліфікуватися на Євро».

Нагадаємо, Андрій Лунін захищав ворота української команди в стикових поєдинках із Боснією і Герцеговиною (2:1) та Ісландією (2:1).

Як відомо, збірна України на Євро-2024 зіграє в групі разом із командами Румунії, Словаччини та Бельгії.