11 червня 2024 10:03

Тренер Данії про Хейлунна: "Прогрес Расмуса невипадковий, у цьому суть його менталітету. Він любить виклики, ці якості можуть завести його дуже високо"

Каспер Юлманд висловився про прогрес форварда збірної Данії Расмуса Хейлунна.


«Я грав із батьком Расмуса, тому давно за ним стежу. Я бачив багато його матчів і знаю, що він є. Це один із тих молодих гравців, які щодня думають: «Чому я можу сьогодні навчитися? Як я можу стати краще? В основі його характеру бажання ставати кращим, бажання чути це на свою адресу з боку інших.

Він любить виклики. Наприклад, коли він не потрапив на чемпіонат світу, що, на мій погляд, було передчасно, я приїхав до нього до Бергена і показав кілька роликів, як бігати та спрямовувати м'яч у певних ситуаціях. А потім одного зимового дня мені сказали, що він посилено тренується. Потім я побачив той матч із Фінляндією, де він забив три голи.

Він неймовірно добре рухається. Прогрес Расмуса невипадковий, у тому суть його особистості, суть менталітету. Ці якості можуть завести його дуже високо. Ми вже їм дуже задоволені, але головне попереду», – сказав головний тренер збірної Данії.