9 червня 2024 21:46

Новини з табору збірної України: наша команда провела заключне тренування на польській землі перед Євро-2024

Сьогодні підопічні Сергія Реброва займалися на стадіоні спортивного клубу «Звар», де часто проводить свої тренування збірна Польщі. Тож господарі поділилися з українцями своїм тренувальним газоном у заключний варшавський день збору синьо-жовтих.


У вечірній сесії взяли участь усі 26 гравців, заявлених на Євро-2024.


Сьогодні наставник збірної, зокрема, приділив увагу відпрацюванню гри команди під час стандартів. Ігрові серії були побудовані з акцентом на дії після виконання стандартних положень. Також увагу було присвячено побудові атаки та оборони.


Завтра вранці синьо-жовті вилетять із Варшави до Кишинева. На 19:00 в українців заплановано початок офіційного тренування на стадіоні «Зімбру» (перші 15 хвилин будуть відкритими для медіа). За пів години до цього, о 18:30, головний тренер Сергій Ребров та гравець національної команди зустрінуться з представниками ЗМІ в конференц-залі арени.

Товариський матч Молдова — Україна відбудеться 11 червня (початок — о 19:00 за київським часом). Наступного дня, 12 червня, збірна прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 — містечка Вісбаден.


Фото: УАФ