8 червня 2024 22:24

Новини з табору збірної України: для одних — день відновлювання, для інших — повноцінна підготовка

Наступний день після матчу — день відновлення для гравців стартового складу й пристойне фізичне навантаження для тих, хто не грав або вийшов на заміну. Саме за таким принципом було побудовано й сьогоднішній тренувальний день збірної України.


Цікаво, що троє футболістів учорашньої «основи» — Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук та Олександр Тимчик — віддали перевагу відновлювальним вправам на полі: хлопці пробіглися та виконали стретчинг, спостерігаючи за діями партнерів по команді. А от Георгій Бущан провів повноцінне тренування — і в трійці голкіперів, і під час ігрових серій.


Тим часом основна група виконавців після короткої пробіжки та розминки відпрацювала тримання мʼяча у квадратах і провела повноцінне ігрове тренування. Під час заняття були серії з тактичним завданнями, а також швидкісна силова робота у станціях із завершальними ударами.

Завтра в нашої національної команди заключний день збору у Варшаві, а 10 червня делегація вилетить до Кишинева.

У столиці Молдови синьо-жовті 11 червня проведуть останній товариський матч перед стартом Євро-2024 — проти місцевої збірної (квитки). Початок зустрічі — о 19:00 за київським часом.

Наступного дня, 12 червня, збірна прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 — містечка Вісбаден.


Фото - УАФ