7 червня 2024 21:04

Любенович не очолив "Інгулець", попри оголошення клубу з Петрового. Він залишається тренером "Миная"

Напередодні новачок УПЛ "Інгулець" з Петрового офіційно оголосив про підписання головного тренера "Миная" Желько Любеновича, у якого з закарпатцями – чинний контракт. UA-Футбол публікував новину з офіційних джерел клубу, але водночас мав у своєму розпорядженні неофіційну інформацію про те, що Желько Любенович залишається тренером "Миная". Закарпатський клуб та сербський фахівець не розривали контракту, а "Інгулець" оголосив про перехід односторонньо та безпідставно.


Аби прояснити ситуацію, UA-Футбол звернувся по коментар до одного з "фігурантів" справи – самого Желько Любеновича. І той підтвердив нашому виданню, що залишається тренером "Миная".

- Я і не йшов з "Миная", - сказав він кореспондентові UA-Футбол В'ячеславу Кульчицькому. – Звідки взялись розмови про моє укладання контракту з іншим клубом – це навіть не хочу коментувати.

Відзначимо, що "Минай" за підсумками сезону 2023/24 понизився у класі, опустившись у Першу лігу. "Інгулець", навпаки, виграв другий дивізіон та піднявся до УПЛ. Клуб з Петрового вже встиг розпрощатися зі своїм тренером Лупашком.

Додамо, що імовірність переходу Любеновича в "Інгулець" залишається. Але наразі Желько – тренер "Миная".


Фото - ФК "Минай"