7 червня 2024 17:28

Мессі ходив до психолога за часів "Барси": "Це було давно. Скептично ставився, але мені дуже допомогло. Став більше відкриватися перед близькими"

Ліонель Мессі розповів про досвід роботи із психологом.


- Ти колись звертався до психолога? Напевно, були моменти величезного тиску, через які ти проходив протягом усієї своєї кар'єри.


– Так, у свій час, коли я був у «Барселоні». Це було давно. Ходив, ніколи раніше не куштував, скептично ставився до всього цього. Мені це не подобалося. Я людина, яка тримає все в собі та перетравлює як хороше, так і погане.


Чесно кажучи, коли я звернувся до психолога, мені це дуже допомогло. Мені сподобалося це допомагає. Але потім я перестав і більше не ходив. Але того разу, коли я ходив, це мені допомогло.


- У тебе є людина, якій ти розповідаєш про свої проблеми?


- Так, так, є... У мене є кілька таких людей, маю друзів, сім'ю, Антонела. Так, думаю, що з віком я також сильно змінився у цьому плані.


Психолог також мені допоміг, я став набагато більше ділитися всім, що зі мною відбувається, і став набагато більше відкриватися перед своїми близькими, – сказав колишній нападник «Барселони».