7 червня 2024 17:10

"Челсі" планує зробити пропозицію щодо Альваресу найближчими днями. "Сіті" не хоче відпускати форварда і оцінює його у 75 млн євро

"Челсі" цікавиться Хуліаном Альваресом.


Як пише TyC Sports, аргентинець може залишити «Манчестер Сіті» через нестачу ігрового часу. Раніше до Альвареса виявляли інтерес «Атлетіко», «ПСЖ» та клуби АПЛ.


За словами джерела, «Челсі» планує зробити пропозицію Хуліану найближчими днями. Лондонський клуб намагається переконати форварда тим, що йому не доведеться міняти АПЛ на іншу країну та чемпіонат, а також тим, що у складі «синіх» виступає його співвітчизник Енцо Фернандес, з яким вони разом грали за «Рівер Плейт».

У «Челсі», де в нинішньому складі багато молодих гравців, Альварес міг би важливішу роль, проте мінусом є участь команди в Лізі конференцій.


У свою чергу, «Манчестер Сіті» позначив чітку позицію – вони не хочуть продавати Хуліана. З іншого боку, нападник хоче більше ігрового часу. Ідеальний варіант – залишитися і бути основним гравцем, але оскільки нинішня ситуація складається не на його користь, він розглядає можливість піти цього літа.


У разі продажу «міщани» хотіли б отримати за аргентину щонайменше 80 млн. доларів (близько 75 млн. євро).