5 червня 2024 10:53

Лапорт про сезон "Барселони": "Після кампанії з дискредитації суддівські рішення шкодили нам – як у випадку з голом Ямала на "Бернабеу". І було багато травм"

Жоан Лапорта висловився про майбутнє орендованих Жоау Фелікса та Жоау Канселу.


«Ми хочемо, щоб вони продовжували грати за нас наступного сезону. Деко працює над цим, і ми маємо новину: Флік вважає, що вони можуть бути важливими гравцями. Він уже думав про них у «Баварії».

Я задоволений майстерністю Жоао Фелікса, а також чудовою самовіддачею Феррана, коли він не був травмований Левандовським... Індивідуально я задоволений кожним, але загалом справи пішли не дуже добре.

У нас було багато травм: у Гаві, Педрі, Френкі де Йонга, Араухо, Бальде... І суддівські рішення були не на нашу користь.

Було проведено кампанію з дискредитації "Барси" за допомогою справи Негрейри, на стадіонах виникло вороже ставлення до нас, і суддівські рішення шкодили нам більше, ніж в інші моменти. Наприклад, як у випадку з голом Ламіна Ямаля на Бернабеу. Вони не полегшили завдання.

Нам не щастило і в окремих моментах, як у грі з ПСЖ, коли Араухо отримав червону картку. Ми не знали, як боротися далі із 10 гравцями. Але ми можемо пишатися тим, що у нас розвинений молодіжний футбол, у нас є незвичайний підліток, дуже добрий молодий гравець», – сказав президент «Барселони» в ефірі клубного ТБ.