3 червня 2024 10:25

Каррагер про відхід Клоппа: "Не думаю, що у "Ліверпуля" буде криза, як у МЮ або "Арсеналу". Фергюсон та Венгер – тренери старої школи, які керували всім, але їхній час минув"

Джеймі Каррагер вважає, що зміна тренера не призведе до спаду Ліверпуля.


Юрген Клопп, який очолював Ліверпуль з 2015 року, залишив клуб після закінчення сезону-2023/24. Новим головним тренером мерсисайдців стане Арне Слот.

"Манчестер Юнайтед" після відходу Алекса Фергюсона опустився з першого місця на сьоме. «Ліверпуль» щойно фінішував третім, і я не думаю, що ми опустимося на 10 місце. Я чекаю, що ми залишимося конкурентоспроможними, якщо проведемо хорошу трансферну кампанію влітку. У нас є люди за лаштунками.

Не думаю, що в Манчестер Юнайтед була така структура, коли пішов Фергюсон. Те саме було і з Венгером [в «Арсеналі»]. Це тренери старої школи, які керували всім, але ці часи минули. І причина цього в тому, що коли така фігура йде, доводиться практично починати все спочатку. Не думаю, що хтось із тренерів цього хоче. Думаю, той факт, що Арне Слот буде головним тренером, а не менеджером, каже сам за себе.

Не думаю, що Ліверпуль зіткнеться з кризою, як Манчестер Юнайтед і Арсенал. Можливо, буде спад, адже Юрген Клопп – великий тренер. Але я, як і раніше, очікую, що «Ліверпуль» побореться за всі титули, включаючи Лігу чемпіонів», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».