1 червня 2024 13:52

Рівалдо про Анчелотті: "Карло піднімає моральний дух, як справжній батько. Він дружить із гравцями, і це допомагає йому вичавлювати максимум"

Рівалдо розповів про сильні сторони Карло Анчелотті.


Бразильський гравець виступав за "Мілан" у сезоні-2002/03, коли команда під керівництвом італійського тренера виграла Лігу чемпіонів.

«Карло Анчелотті багато розмовлятиме з гравцями. Він тренер, який дружить із футболістами, і це допомагає йому вичавлювати максимум із кожного з них.

Карло завжди є поруч, піднімає моральний дух, як справжній батько. Він звик ставитись до кожного члена своєї команди як до сина, і з цим гравці виходять на поле, щоб зробити все можливе для себе та для тренера.

Він знає, як завоювати прихильність хлопців, навіть тих, хто не грає, як зробив це зі мною свого часу. Я дуже прив'язаний до нього, він для мене друг і батько.

Анчелотті багато розмовляв зі мною. Навіть коли я не грав і сидів на лаві запасних, ми завжди добре спілкувалися. Він мотивував мене, вселяв упевненість, а коли я переживав важкі часи в особистому житті, він був поряд.

Я вдячний, що він давав мені можливості. Наприкінці ми всі святкували і обіймалися після перемоги в Лізі чемпіонів», – сказав колишній півзахисник «Мілана» Рівалдо.