31 травня 2024 15:14

"МанСіті" найбільш зацікавлений клуб у трансфері півзахисника "Ньюкасла" Гімараеса

"Манчестер Сіті" може розглянути покупку півзахисника "Ньюкасла" Бруно Гімараеса в літнє трансферне вікно, повідомляє видання Diario AS.


Через фінансовий фейр-плей "Ньюкаслу" до 30 червня необхідно продати футболістів на суму близько 75-80 мільйонів євро, щоб не отримати покарання за порушення цих правил.


Одним із кандидатів на продаж є 26-річний бразильський центральний півзахисник, яким цікавляться «Манчестер Сіті», «Арсенал», «Ліверпуль» та «ПСЖ».


За інформацією видання, у гравця в контракті до 24 червня діє пункт про клаусул, згідно з яким за 115 мільйонів євро будь-яка команда може підписати Гімараеса. Усі перелічені клуби розраховують, що у разі трансферу гравця можна буде придбати за менші кошти.


Найбільш зацікавленим клубом у трансфері Гімараеса називають «Манчестер Сіті». "Городяни" розглядали півзахисника "Вест Хема" Лукаса Пакета основною опцією на посилення команди, але через звинувачення у порушенні правил ставок ФА Англії можуть змінити свій пріоритет на гравця "сорок".


«Ліверпуль» та «Арсенал» поки що досліджують можливість проведення трансферу.


Сам гравець вважає за краще залишитися АПЛ, тому трансфер футболіста до «ПСЖ» малоймовірний.


Бразилець перейшов у Ньюкасл взимку 2022 року з Ліону за більш ніж 40 мільйонів євро. Контракт Бруно із «сороками» розрахований до літа 2028 року.