30 травня 2024 16:52

Обамеянг мав депресію через проблеми зі здоров'ям у батьків: "Це може впливати на чоловіка, і це нормально. Нічого ганебного. Я багато пив"

34-річний нападник зізнався, що пережив «дуже дуже складний період» наприкінці свого перебування в «Арсеналі», звідки він пішов до «Барселони» у лютому 2022 року. Футболіст вважає, що зіткнувся з депресією під впливом особистих обставин, пов'язаних із проблемами зі здоров'ям його батьків.

«Я впевнений, [що я мала депресію]. Йдеться про поведінку, яка серйозно відрізняється від вашого звичайного. Наприклад, я почав багато пити.


То справді був важкий, дуже важкий період. Він почався незадовго до того, як «Арсенал» позбувся мене. Так що це була депресія, пов'язана з моїми батьками. Це може вплинути на чоловіка, і це нормально.


Ми часто чуємо, що про це треба говорити. У цьому немає нічого ганебного, хоч я й не звертався до психолога, я знаю, що це справді може допомогти. Людям треба відкриватися. Якби я це зробив, гадаю, мені стало б краще.

Мені потрібен був невеликий поштовх, щоб знову відкрити для себе радість перемоги в матчах. «Марсель» – це щось божевільне, але навряд чи я опинився б у кращому місці. Це екстрим, який ми любимо», – розповів гравець марсельського клубу на ютуб-каналі Colinterview.

Минулого сезону Обамеянг став найкращим бомбардиром у «Марселі» (17 голів за сезон Ліги 1) та в історії Ліги Європи (34 голи за кар'єру). Він був визнаний гравцем сезону в ЛЕ, а також виграв приз найкращому африканському гравцю Ліги 1.