29 травня 2024 21:12

Німецьке суспільство миру і фанатська група Unsere Kurve засудили партнерство "Борусії" Д з оборонним концерном Rheinmetall: "Новий мінімум на шкалі жадібності, що не має межі"

Уболівальники розкритикували нову угоду «Борусії».

Раніше стало відомо, що німецький клуб домовився із Rheinmetall AG. Група оборонних та технологічних компаній стане партнером дортмундців «у спортивному та соціальному середовищі».


Фанатська організація Unsere Kurve висловила невдоволення цією угодою.

«Не тільки обговорення питання про інвесторів дало зрозуміти, що моральні норми не мають значення у футбольному бізнесі, – ця угода встановлює новий мінімум на шкалі жадібності, яка, здавалося б, не має межі. Навіть фіговий листок передбачуваної участі фанатів не змінює цього», – сказав Йост Петер, керівник Unsere Kurve.

Керуючий директор Німецького товариства світу Міхаель Шульце фон Глассер теж не схвалив таке партнерство і закликав до протестів біля офісу клубу: «Я вражений, ніколи не думав, що «Борусія» розгляне можливість співпраці зі збройовою компанією. Я ображений як уболівальник і як борець за мир. Ми вимагаємо, щоб угоду було скасовано».