29 травня 2024 19:10

Фюллькруг: "Реал" - найкраща команда світу, з приголомшливою історією, але це робить фінал Ліги чемпіонів ще сексуальнішим"

Ніклас Фюллькруг висловився про майбутній фінал Ліги чемпіонів.


Дортмундська "Борусія" зустрінеться з "Реалом" на "Уемблі". Матч відбудеться 1 червня.


– Як ви почуваєтеся перед фіналом?

- Добре Дуже добре. Ми дуже спокійні та впевнені у собі, враховуючи сезон, який ми провели у Лізі чемпіонів. Ми грали проти відмінних команд, і наступна чекає на нас у особливій ситуації, у найважливішій грі, в яку тільки можна провести. Я можу тільки сказати, що ми ведемо зворотний відлік, не більше.


- Це особлива гра у вашій кар'єрі?

- Так, це найважливіша гра, в якій мені доведеться брати участь. І я спокійний і впевнений у собі, тому що ми дуже добре готуємось до гри, і я відчуваю дуже позитивну енергію у команді, у тренерському штабі.


- Чи уявляли ви собі щось подібне на початку сезону?


– У мене було відчуття, що якщо ми вийдемо із групи, то зможемо пройти дуже далеко. Ми знали, що у Лізі чемпіонів буде важко, але після групового етапу впевненість зросла. Ми обіграли ПСВ і після цього гри з нашими вболівальниками були неймовірними. Ми літали разом із ними.

– Вас вражають 14 перемог «Мадрида» у Лізі чемпіонів?

– Можна сказати, що це найкраща команда світу, з приголомшливою історією, але саме це робить цей фінал ще сексуальнішим. Усім подобається грати у таких матчах.

Це чудовий фінал, бо любов уболівальників до цих двох команд величезна. Я думаю, що «Мадрид» та «Дортмунд» схожі в любові та пристрасті вболівальників до своїх команд. Фінал на цьому історичному стадіоні вийшов ідеальним, – сказав нападник «Борусії».