29 травня 2024 10:39

Хосе Луїс Менділібар: "Шлях "Олімпіакоса" до цього фіналу схожий на той, який я пережив минулого року з "Севільєю"

Головний тренер «Олімпіакоса» Хосе Луїс Менділібар поділився думками напередодні фінального матчу Ліги конференцій, у якому його команда зустрінеться з «Фіорентиною».


«Я спокійний. Усі наші гравці готові та доступні. Логічно, що я почну нервувати в якийсь момент завтра перед початком матчу.

Я очікую, що «Фіорентина» підійде до цього фіналу так само, як грала до цього. Це атакуюча, відважна команда, і ці характеристики не зміняться. Я очікую, що їхній тренер скаже їм, що вони повинні показати максимум у фіналі.

Наш шлях до цього фіналу дуже схожий на той, який я пережив минулого року з «Севільєю», про що всі знають. Однак контекст і команди різні, тому порівнянь бути не може.

Ми повинні бути спокійними. Було б неправильно змінювати щось у нашому розпорядку дня. Це фінал, і ми повинні підійти до нього так само, як і до матчів, які привели нас сюди.

Гравці вірять у себе, викладаються на тренуваннях і всі хочуть зіграти у цьому матчі.

Матч-відповідь проти «Маккабі» Тель-Авів (6:1 на користь «Оліспіакоса» - прим.) - переломний момент. Ми довели собі, на що ми здатні», - сказав Менділібар.