29 травня 2024 10:04

Мбаппе не отримав від ПСЖ зарплатню за квітень та бонус за лояльність - у сумі близько 80 млн євро

Французький форвард «ПСЖ» Кіліан Мбаппе не отримав зарплатню за квітень, а також бонус, який був обіцяний футболісту за контрактом, який повинен бути виплаченим у лютому місяці, повідомляє видання Footmercato з посиланням на L’Equipe.


Після того, як у лютому 2024 року Мбаппе повідомив президенту парижан Нассеру Аль-Хелайфі, що він не продовжить угоду з клубом на наступний сезон, керівник клубу наказав частково усунути гравця від участі у деяких матчах. Сам футболіст також переконаний, що тренер команди Луїс Енріке не випускав гравця у деяких матчах через неспортивні причини.

Також повідомляється, що Мбаппе не отримав зарплату за квітень місяць, а також бонус, обіцяний йому в контракті, який мав бути виплачений йому в лютому. Клуб затримав виплату гравцеві.

«ПСЖ» розраховував, що цей бонус буде гарним аргументом, щоб футболіст відмовився від переходу в «Реал».

Загалом сумма, яку заборгував клуб гравцю становить приблизно 80 мільйонів євро. Лютневий бонус - це бонус за лояльність, який футболіст мав отримати за підписаною з клубом угодою у травні 2022 року.

Клуб вважає, що гравець не виконав своїх зобов’язань минулого літа, коли його відсторонили від тренувань через відмову продовжувати угоду з «ПСЖ». Сам гравець так не вважає.

Юридичні представники обох сторін беруть участь в обговоренні цієї ситуації.

25-річний француз 10 травня повідомив, що не продовжуватиме контракт з парижанами та покине клуб влітку 2024 року.

Мбаппе грав за «ПСЖ» з 2017 року. Забив 256 голів та зробив 108 асистів у 308 матчах.