28 травня 2024 23:23
1

МЮ запропонував співробітникам, які не бажають повертатися в офіс з віддаленої роботи, звільнитися і достроково здобути премію за сезон

"Манчестер Юнайтед" скорочує штат співробітників.


З 1 червня «Юнайтед» зобов'язав співробітників працювати в офісах у Манчестері чи Лондоні – формат віддаленої роботи скасовується. Таке рішення ухвалив співвласник клубу Джим Реткліфф. Він також вважає, що штатну чисельність можна скоротити.

У вівторок МЮ електронною поштою поінформував співробітників про те, що будь-хто, кого не влаштовують нові вимоги, може до наступної середи звільнитися і достроково отримати премію за цей сезон.

Така пропозиція стосується й офісних співробітників, які хочуть залишити своє місце роботи із додатковою виплатою. Ті, хто вирішить залишитись, отримають премії у вересні.

«Юнайтед» вважає, що повернення до офісу принесе суттєву користь окремим людям, командам та клубу загалом і підтримає наш шлях до повернення «Манчестер Юнайтед» до футбольних успіхів», – йдеться в електронному листі.

Там же зазначається, що клуб переобладнає деякі з приміщень, які є в його розпорядженні, щоб усім співробітникам вистачило місця для роботи в офісі.
"будь-хто, кого не влаштовують нові вимоги, може до наступного середовища звільнитися"