28 травня 2024 12:49

"Ви могли вшанувати титул, але грали без бою". Фанати "Наполі" вивісили банери з результатами програних матчів в останній грі сезону та скандували кричалки проти Де Лаурентіса

Фанати "Наполі" перфомансом розкритикували команду в останньому матчі Серії А.

У заключному 38-му турі "Наполі" зіграв унічию з "Лечче" (0:0). За підсумками сезону неаполітанці посіли 10-е місце і не вийшли до єврокубків за рік після завоювання скудетто.


Як передає Ansa, на останньому матчі «Наполі» у Серії А фанати вивісили банер із написом: «Цього невдалого сезону врятувалася лише футболка. Усі, хто за неї не бився – йдіть!


Потім на іншій трибуні з'явилися банери з результатами кількох програних матчів, зокрема з «Фіорентиною» (0:1), «Емполі» (0:1), «Інтером» (0:3), «Фрозіноне» (0:4) ), «Торіно» (0:3), «Аталантою» (0:3) та «Болоньєю» (0:2).

На 35-й хвилині матчу було розгорнуто великий банер з написом: «Ви могли вшанувати титул, але грали без бою – від тріумфу до поразки. Ми вдячні, але навряд чи вас запам'ятають!». Після цього вболівальники почали скандувати кричалки проти президента Наполі Ауреліо Де Лаурентіса.