21 травня 2024 23:37

"Челсі" спробує влітку підписати під нового тренера одного-двох центрбеків, форварда і, можливо, воротаря

Інсайдер Фабриціо Романо повідомив, що багато гравців «Челсі» здивувалися інформацією про відставку головного тренера команди Маурісіо Почеттіно.


Багато футболістів очікували, що 52-річний аргентинець залишиться у команді.


Однак коуч не був на одній хвилі з керівництвом клубу, його і звільнили.

Наразі «Челсі» шукатиме молодого тренера, однак у роботі в лондонській команді зацікавлені й досвідчені фахівці, зокрема Томас Тухель та Ханс-Дітер Флік.

Одним із кандидатів лондонців є Себастьян Хенесс із «Штутгарту», але він не хоче міняти команду, тому раніше він відмовив «Баварії».


У лондонців поки що немає єдиного кандидата, протягом наступних днів з ним визначатиметься. Розглядається варіант з Кіраном Макенною, який повернув «Іпсвіч» до АПЛ.


Нових контактів «Челсі» з Роберто Де Дзербі та Рубеном Аморімом не було. Перший напередодні залишив "Брайтон", а другий продовжує тренувати "Спортінг".


"Челсі" хоче підписати молодого, талановитого тренера, щоб створити проект за прикладом "Байєра" на чолі з Хабі Алонсо.


Клуб продовжить роботу з молодими гравцями, але після призначення нового тренера зосередиться на літньому трансферному вікні.

"Челсі" буде дуже активним під час наступного трансферного вікна. Клуб намагатиметься підписати 1-2 центральних захисників та нападаючого. Можливо, і голкіпера.


Раніше повідомлялося, що замінити Почеттіно в "Челсі" можуть Мічел, Хенесс, Макенна або Мареска.