21 травня 2024 23:14

Гаспар про Хаві: "Мені не сподобався його слова про майбутнє "Барси". Потрібно мати оптимістичний погляд. Титул минулого року, 2-е місце цього – в іншій команді це було б величезним успіхом"

Жоан Гаспар висловився про майбутнє Хаві у «Барселоні».


Раніше головний тренер «блауграни» висловився про фінансовий стан клубу, зазначивши, що той перебуває у гіршому економічному становищі, ніж «Реал» та інші європейські команди.


«Президент та його управлінська команда мають ухвалити рішення, і я впевнений, що вони оберуть найкраще для «Барси».

Одна справа – форма дії, інша – її суть. Суть у тому, що торік "Барса" стала чемпіоном, а цього року посіла друге місце. У будь-якій іншій команді це було б величезним успіхом.

Мені не сподобався коментар, який зробив Хаві про майбутнє. Я поважаю свободу слова, але Хаві як тренер і як людина майбутнього повинна мати реалістичний і водночас оптимістичний погляд.

Сам Хаві, який є великим уболівальником «Барселони», також має висловити свою думку про те, що краще для «Барси». Форма немає значення. Але кожен вільний думати, чи було зроблено краще чи гірше. Це триватиме недовго, люди все забудуть.


Ми, барселоніста, хочемо перевернути сторінку і розпочати новий сезон, в якому ми зможемо конкурувати і знову боротися за титули», – сказав колишній президент Барселони Жоан Гаспар.