20 травня 2024 16:06
2

Джерело: у першій лізі стурбовані через мобілізацію – не вистачає гравців

За інформацією журналіста Володимира Звєрова, клуби Першої ліги наразі стурбовані тим, що в командах може не залишитись сильних гравців для проведення нового чемпіонату.


Багатьох футболістів зараз можуть мобілізувати, оскільки представники чемпіонату не мають бронювання від армії. Більше того, таке бронювання є навіть не у всіх клубів УПЛ.


Один з президентів Першої ліги сказав Звєрову, що не бачить сенсу витрачати гроші на команду, якщо більшість гравців заберуть по мобілізації.


Одним з варіантів будуть виступи молодими футболістами чи представниками дитячо-юнацьких шкіл.

Оттакі вислови - це просто нагнітання паніки. Мобілізують у віці 25+. До цього віку - це вже далеко не юнаки і не дитячо-юнацька школа тим більше. З урахуванням того, у скільки футболісти закінчууть карєру, то взагалі не зрозуміло про що вони говорять, не до 60 років вони там грають, що прямо всю карєру тому футболісту ламають.
На кожному кроці чуємо які клуби у нас збиткові, як їх власники тягнуть ту непосильну ношу і все таке. А тут хєрак, і важливі для економіки (зрозуміло, що за рахунок податків з зарплатні).
Умовно, зараз вийде представник організації сантехніків і скаже, що йому також немає сенсу щось там розвивати, бо всіх досвідчених сантехніків мобілізують, нікому буде передавати досвід молоді, і залишимося з порваними трубами і протікаючими кранами. Або власник компанії з вивозу сміття скаже, що всі ми потонемо у бруді і антисанітарії, бо в нього всіх працівників мобілізували.
А у нас таке враження, що залишаться одні чиновники, футболісти да шмарафонівці.
В частині захисту країни правила для всіх повинні бути однакові, бо життя будь-якої людини однаково цінне.
Крім юнаків є варіант комплектації багатодітними батьками та легіонерами, що згодні грати за тарілку супу