19 травня 2024 22:52
1

Пеп про перемогу в АПЛ: "Арсенал" вивів нас на новий рівень, як і "Ліверпуль". Потрібно бути обережними найближчими роками"

Пеп Гвардіола поділився враженнями від сезону «Манчестер Сіті».


«Ман Сіті» в рекордний вчетверте поспіль став чемпіоном Англії.

– «Арсенал» підштовхнув нас на новий рівень – раніше це був «Ліверпуль», а останні два сезони це був «Арсенал». Цей сезон був неймовірним. Ми зрозуміли їхнє послання, ми знаємо, що вони будуть багато років.

Молодий тренер з великим талантом [Мікель Артета] – вони надіслали нам повідомлення, що потрібно бути обережними найближчими роками.

Якби хтось сказав мені, що я виграю шість чемпіонств за сім сезонів, коли я переїхав сюди, я сказав би, що ви божевільний – ні за що. Усі ці гравці «Манчестер Юнайтед», «Ліверпуля» та «Челсі», всі ці команди. Нині наш час. Ми частина цього

У чому мій секрет? Я не знаю. Багато роботи, я не кажу, що я поганий тренер, але маю неймовірну підтримку з боку клубу. У нас така робоча етика, кожен виконує свою роботу, і кожен відділ такий важливий.

- Думали про те, що можете увійти в історію, вигравши чотири АПЛ поспіль?

- Не на початку, але в січні-лютому я сказав, що ніхто цього не робив - то чому б і ні? Часто з минулого досвіду ми думаємо про титули за два місяці до кінця. У листопаді та грудні про це думати не варто.

Минулого сезону, коли ми виграли требл, роботу було зроблено – це був особливий момент, – сказав головний тренер «Манчестер Сіті» в інтерв'ю Sky Sports.
Пеп-великий