19 травня 2024 08:16

Журналiст назвав двох гравців збірної України, що літом мають отримати пропозиції з топ-5 АПЛ: вони вже у Англії

Відомий журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився щодо майбутнього українських захисників з англійської Прем'єр-ліги Іллі Забарного та Віталія Миколенка.

Журналіст та коментатор Ігор Циганик переконаний, що влітку українські захисники-легіонери з АПЛ Віталій Миколенко (Евертон) та Ілля Забарний (Борнмут) можуть мати попит на трансферному ринку.


«Миколенко та Забарний – це ті футболісти, які наприкінці сезону мали б отримати пропозицію від інших команд».

Циганик вважає, що Забарному наразі слід розглядати варіанти лише від топових клубів, адже у Борнмуті у нього і так все чудово.

«Хоча і Борнмут добре відіграв цей сезон. Якщо хороша команда, все складається, то навіщо кудись переходити?


Тільки якщо в топ-5 та за серйозні гроші. Я думаю, що за Забарного з розумінням того, що він дуже молодий центральний захисник, який ще гратиме довго, можуть попросити дуже багато».


Також Циганик нагадав, що київське Динамо може серйозно заробити на відсотках з наступного продажу Миколенка та Забарного.


«Всі ж знають, що Динамо дуже зацікавлене у тому, аби продали й Забарного, і Миколенка. Наскільки я пам'ятаю, то 25% від подальшого продажу Миколенка належить Динамо.


Щодо Забарного, то там 20-30% від перепродажу дістанеться киянам», – розповів журналіст в етері ютуб-каналу «Ігор Циганик».