17 травня 2024 12:26

"Вердер" продовжив контракт з основним захисником

Декілька днів тому існувала невизначеність щодо перебування Мітчелла Вайзера у бременському клубі. Незадовго до фінальної гри сезону ключовий гравець пов'язав своє майбутнє з командою. Як підтвердив у п'ятницю вранці спортивний директор Клеменс Фріц, Мітчелл Вайзер продовжив свій контракт з бременським "Вердером", який мав закінчитися цього літа.


"Ми провели тривалі переговори з Мітчеллом і дуже раді, що він хоче продовжити цей шлях з нами. Завдяки своїм цінностям як гравця та досвіду, він є важливою опорою в нашій команді, і ми віримо, що він зможе досягти своїх амбіцій як гравець у "Вердері", - пояснив Фріц.


"Ми з сім'єю відчуваємо себе тут, у Бремені, як вдома, і в клубі. Я бачу, що багато речей рухаються в правильному напрямку, і тому вирішив продовжувати йти цим шляхом, яким ми йдемо", - заявив Мітчелл Вайзер після підписання нового контракту.

Додамо, що захисник в останньому турі проти "Бохуму" може зіграти свій 200-й матч у Бундеслізі. Наразі гравець у німецькому чемпіонаті відзначився 14 голами та 36 передачами.